You are currently viewing Lempparit 1

Lempparit 1

Lempparihame

Olen hankkinut lempparihameeni kaikissa saatavilla olevissa väreissä, mutta tämä harmaa on ihanasti venynyt. Materiaali on jotain ohutta kuminauhaa. Ihan läpinäkyvä ja tosi syvään uurettu. Epäkäytännöllinen, mutta huutaa minua. Juuri sellainen vaate, mikä sopii vakavasti otettavalle 53-vuotiaalle. Se, että hame on aina ja kaikkiin tilanteisiin sopiva, ei kerro niinkään hameesta, vaan minusta.

Kaikista juhlavaatteistani tulee muuten ensimmäisen käyttökerran jälkeen jokapäiväisiä käyttövaatteita.

Lempparisohva

Lempparisohva on vain minun suosikkini. Kukaan muu ei näe sitä samalla tavalla. Se on huono sohva istua. Vielä huonompi siinä on maata. Oikeastaan, sitä ei voi käyttää. Koira istuu paljon siinä, kun se seuraa niitä kahta mustaa ja oranssinokkaista lintua sekä oravia, jotka riehuvat pähkinäpäissään ikkunan takana.

Lempparisohvallani kaikki näyttävät olevan väärässä paikassa. Paitsi klovnit ja pellet. Ja minä, koska…

Lempparilaiva

Lempparilaivallani ei voi tehdä paljon mitään. Ja, se on ihanaa. Voi lähinnä vain syödä, nukkua ja istua kannella. Kaikki muut ovat rekkakuskeja, eikä kukaan ole kiinnostunut sinusta. Pelkkä ajatus Finnlinesista laskee verenpainetta. Heti helpottaa!

Lempiasuste

Päässäni on aina huivi tai hattu tai molemmat. Parhaissa paketeissa on aina rusetti. Vai, oliko se niin, että mitä isompi rusetti, sitä huonompi lahja. Hatulla suojaan sähköisiä kytkentöjäni. Toisaalta, sähkö ja vesi ovat mielenkiintoinen yhdistelmä.

Laukut tai kassit eivät kuulu repertoaariini, sillä tarvitsen käsiäni. Hienonkin asun kruunaa taskusta vedetty ryppyinen kangaskassi, johon on tarttunut kiinni mennävuotinen tikkari. (Jotenkin hupaisaa seuraavissa kuvissani on se, että toisen kuvan jakku on muuttunut kolmannessa kuvassa päähineeksi.)

Lempilivebändi

Itse asiassa, pistänkin sitä nyt soimaan. Kuuluuko sinne asti? Kuuntelen rokkia aina täysillä, kuten huomaat. “I guess it’s time to make it easier on ourselves…” Läsnäolo ja räjähtävä energia saavat lihani aina kanalle. Muutun oitis paremmaksi ihmiseksi, sillä minusta tulee hervottoman onnellinen. Ai niin, biisi, joka soi, on “Nomadic” ja bändi, niin arvasitte oikein, Backyard Babies från Sverige.

Vastaa